Limited Edition Gift Calendar Balmain Hair Couture

Dit jaar is de Balmain Hair Couture’s Limited Edition Gift Calendar een ode aan de iconische notenkraker: “Casse Noisette”. Een luxe adventskalenders om de wereldberoemde notenkraker te vertegenwoordigen. De Limited Edition Gift Calendar is een musthave voor iedere beauty lover en is een waar collectors item!

De Balmain Hair Couture Gift Calendar zit vol met de nieuwe Fall/Winter Limited Edition collectie, geïnspireerd op de kenmerkende gouden details van het Balmain modehuis.

De Gift Calendar bevat deze tien beauty essentials van Balmain Hair Couture:

Thermal Protection Spray 200ml,Travel Size Moisturizing Shampoo 50ml,Travel Size Moisturizing Conditioner 50ml, Argan Moisturizing Elixir 100ml,Travel Size Texturizing Salt Spray 50ml, Mini Detangling Spa Brush, Leave-in Conditioning Spray 200ml, Styling Powder 11gr, Mini Scented Candle 30gr en een Nutcracker Christmas Ornament.

Dit zijn de favorieten van ELLE's hoofdredacteur Anke de Jong: 'Ik ben dol op de volumespray. Ik mag al niet klagen met mijn haar, maar door de volumespray heb ik nóg voller haar. De droogshampoo vind ik ook fijn. Zo min mogelijk wassen is mijn geheim voor mooi haar.'

Bestel nu

15x ELLE + Gift Calendar Balmain Hair Couture

  • Inclusief Limited Edition Gift Calendar Balmain Hair Couture t.w.v. €209
  • Gebruik code ‘BALMAIN’ bij de checkout om de korting te activeren
  • Inclusief digitaal lezen
  • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 79,99