Zondag 4 juni
Feesten met Goldband, Dax J, Fiesta Macumba Soundsystem, DJ EZ en nog veel meer
Bijna uitverkocht!!
Amsterdam Open Air Zondag ticket

Heerlijk dansen op Amsterdam Open Air met ELLE!

Amsterdam Open Air (AOA) presenteert op 3 en 4 juni een vernieuwde versie van het populaire stadsfestival. AOA is altijd al een afspiegeling geweest van het Amsterdamse nachtleven en de creatieve initiatieven in de hoofdstad. AOA heeft veel nieuwe initiatieven uit de stad omarmd, de samenwerking gezocht met verfrissende organisaties en gekozen voor een line-up met daarin veel artiesten die niet eerder op AOA te zien waren. Er is een heerlijke line up, bekijk het hier: https://www.amsterdamopenair.nl/line-up

Lees 6 x ELLE en ontvang een Sunday ticket (4 juni) voor Amsterdam Open Air cadeau!

Let op: geen restitutie mogelijk. Na aankoop zal het ticket per mail worden verzonden, deze zul je max. 2 uur na het doen van jou bestelling ontvangen.

Bestel nu

6x ELLE + Amsterdam Open Air Zondag ticket

  • Inclusief één Amsterdam Open Air Zondag ticket t.w.v. €71,50
  • Geen restitutie mogelijk
  • Inclusief digitaal lezen
  • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar

ELLE x Amsterdam Open Air - de samenwerking waarvan je niet wist dat je die nodig had.

Wat wil iedereen doen in de zomer? Relaxen en feesten! ELLE heeft hiervoor de perfecte aanbieding voor jou. Want bij 6x ELLE krijg je nu een AOA Zondag Ticket cadeau, samen voor €39,99. Oftewel, 1 jaar lang leesplezier en 1 fantastische dag om jouw innerlijke feestbeest naar boven te halen. Wie wil dat nou niet?

Amsterdam Open Air heeft elk jaar een prominente plaats op onze festival wishlist. Dit jaar hebben ze weer een geweldige line up voor ons neergezet. Geniet met het Zondag Ticket (4 juni) van artiesten als Goldband, DJ EZ, Fiesta Macumba Soundsystem en Dax J. Daarnaast kun je ook traditiegetrouw namen als Afrolosjes en Vunzige Deuntjes tijdens het festival verwachten, maar ook gave nieuwkomers als Intercell en Wavy.

Daarnaast introduceren zij dit jaar het Playground Programma, speciaal voor alle theater, workshops, kunst en talk liefhebbers. Ook voor de mindere dansers onder ons is er dus genoeg leuks te beleven tijdens het Amsterdam Open Air festival.

Let op: Je ontvangt 1 zondag ticket en er is geen restitutie mogelijk. Na aankoop ontvang je per mail instructies over hoe je je het festivalticket kunt bemachtigen.

Grijp nu je kans, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!