Design
Interieur
Trends
Forward thinking

Welk abonnement geef jij?

ELLE Decoration voor de echte design en interieur liefhebbers. Met de ELLE Decoration word je meegenomen in de wereld van wonen, en doe je gegarandeerd inspiratie op voor jouw eigen woning, interieur en stijl. Ben je op zoek naar een perfect cadeau voor iemand die gek is op woontrends, designs, interieur styling en decoratie inspiratie? Geef hem of haar dan een abonnement op de ELLE Decoration cadeau!

€ 60,93 € 50,00

ELLE Decoration

ELLE Decoration is dé toonaangevende Nederlandse titel op het gebied van interieur en design. Wat zijn de trends die de komende jaren het beeld gaan bepalen? Waar vind je de subliemste designstukken? Welke interieurs inspireren om je huis nóg mooier te maken? Wie zijn de designers die baanbrekend werk maken? ELLE Decoration weet het en doet verslag, in schitterende foto's en boeiende teksten.

Abonneevoordelen

Zes keer per jaar ELLE Decoration op je deurmat en ook nog een luxe ELLE Decoration buitenspecial. Dit allemaal zonder verzendkosten en nog voordat het magazine in de winkel ligt! Hiernaast lees je ELLE Decoration gratis digitaal op Tijdschrift.nl én hebt daar toegang tot 3 maanden terug.

Abonneevoordelen

1
Gratis digtaal lezen via Tijdschrift.nl
2
Het jaarabonnement is inclusief twee specials
3
Krijg je favoriete magazine al voor hij in de winkel ligt!
4
Mis nooit een uitgave

Wat anderen er van vinden

Laat jouw beoordeling achter

Voeg uw beoordeling toe