De nieuwste trends Inspirerende sprekers Voor interieur- en designliefhebbers

ELLE Decoration Trend Event

Alle decoratie lovers opgelet; ELLE Decoration komt met een eigen trend event. Grijp je kans en laat je compleet onderdompelen in de wereld van interieur en decoratie. Voorgaande edities waren snel uitverkocht, dus wees er snel bij!

Kom alles te weten over de laatste interieur trends van dit moment

ELLE Decoration is koploper in de interieurwereld. Alle trends en updates worden regelmatig met je gedeeld in bijvoorbeeld de tijdschriften. Nu heb je ook de kans om de inspirerende designs, unieke producten en inspirerende interieurs te bewonderen op het Trend Event. Verschillende authentieke merken staan te springen om hun nieuwste collectie met je te delen. Dus heb je al een abonnement op de ELLE Decoration of ben je gewoon helemaal gek van alles wat met interieur te maken heeft? Dan mag je dit evenement niet missen.

Spraakmakende sprekers

Ook deze editie kun je weer genieten van verhalen over de nieuwste trends en de stijlen die we vaak terug gaan zien in de interieurs. Monique van der Reijden en Evelien Reich nemen je mee in alle in’s en out’s van de interieurwereld. In zo’n drie uur praten zij je bij over alles wat ze de afgelopen tijd gespot hebben. Natuurlijk doen zij dit niet alleen; zij worden ondersteund door een aantal special guests. Die houden we nog even geheim!

Alle informatie over het ELLE Decoration trend event

Het ELLE Decoration Trend Event is bedoeld voor alle interieurprofessionals en -liefhebbers. De deelnemende merken laten de bezoeker inspireren met hun bijzondere interieurstukken. Wil je op de hoogte blijven en tijdig nieuws ontvangen over het Trend Event 2023? Schrijf je dan hier in voor de ELLE Decoration nieuwsbrief en volg ELLE Decoration op Facebook en Instagram.

Ben jij er ook bij deze editie? Schrijf je dan gelijk in voor de wachtlijst om gegarandeerd te zijn van plekje voor het volgende Trend Event.