Colour Candy Collage Workshop
Boek nu je datum en tijdslot!
Neem je creatie direct mee naar huis

Inmiddels heeft de workshop plaatsgevonden, maar niet getreurd, want we zijn al druk bezig met de volgende editie! Hou deze pagina goed in de gaten, binnenkort volgt er nieuws en informatie voor de aankomende workshop.

ELLE Decoration x Enkel Art Studio workshop: maak je eigen kleurvolle collage

Wil jij je eigen kleurrijk kunstwerk maken voor aan de muur? Neem dan deel aan de ELLE Decoration x Enkel Art Studio workshop en ga aan de slag om jouw unieke en karaktervolle colour candy collage te maken.

Enkel Art Studio

Marijn Vink en Esther Rozendal zijn het makers duo achter Enkel Art Studio. Hun kunst komt voort uit een fascinatie voor het samenbrengen van clashende kleuren en vormen. Marijn en Esther hebben een gedeelde liefde voor het zich onderdompelen in de geuren en kleuren van andere culturen. Ook halen zij inspiratie uit fashion en interior design, het liefst met een flinke dosis vintage en invloeden vanuit de hele wereld.

Met een door hunzelf ontwikkelde drukwerk techniek maken Marijn en Esther unieke monoprints. Het maakproces is intuïtief en elke keer verrassend. Bij Enkel Art Studio vind je geen massaproductie, elk werk wordt met de hand geprint. Een Enkel artwork is gemaakt van gemengde kleuren acrylverf op papier en bestaat uit verschillende lagen en texturen. Verwacht ook hier en daar een vingerafdruk of een verdwaalde verfspat. Uitgesproken kleurcombinaties en gedurfde vormen zijn kenmerkend voor het werk van de eigenaresses.

ELLE Decoration x Enkel Art Studio workshop

ELLE Decoration organiseert met Enkel Art Studio een workshop waarbij jij onder begeleiding van Marijn en Esther je eigen collage maakt.

Van de restanten verf en papier van het printproces worden er kleurrijke kunstwerkjes gemaakt die Marijn en Esther colour candy collages noemen. In de workshop ga jij je eigen kleurenbommetje maken voor aan jouw muur. Enkel Art Studio leert jou hoe je kleuren kan mixen en combineren en hoe je verschillende moods kan maken.

De art piece wordt voor je ingelijst zodat je hem direct kan ophangen bij jou thuis en zo een kleurrijke en unieke touch kan geven aan jouw interieur.

Ook vindt er een inspirerend interview plaats met de Enkel Art Studio-founders. De workshop wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Je ontvangt de workshop t.w.v. €129 cadeau bij 5 x ELLE Decoration, samen voor €49,99!

Reageer snel, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! De groepen worden klein gehouden zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

Zien we je daar?


Team ELLE Decoration

FAQ

 • Hoe ziet het programma eruit?

  Het programma ziet er als volgt uit:

  • Een inspirerend interview met Enkel Art Studio founders Esther en Marijn
  • Je eigen collage creëren die je meteen ingelijst mee naar huis neemt
  • Gezellige netwerkborrel als afsluiter
 • Uit welke data kan ik kiezen?

  De workshop vindt plaats op onderstaande data:

  • 8 september 2023, van 19:00 tot 22:00
  • 9 september 2023, van 10:00 tot 13:00
  • 9 september 2023, van 14:00 tot 17:00
 • Waar vindt de workshop plaats?

  De workshop zal plaatsvinden bij Enkel Art Studio aan de Koningsweg 22, Soest.

  Enkel Art Studio zit in een gebouw genaamd "Ambachtshal". Parkeren kan aan de voorkant en zijkant van het pand. De ingang is door de glazen deuren. De studio bevindt zich linksachterin de centrale grote hal.

Maak je keuze