582 mensen gingen je voor

ELLE E-Course Astrologie

3,5 2 reviews

In 7 lessen leer je de basics van de astrologie, om zo je persoonlijke horoscoop te leren lezen én begrijpen. Je leert wat jouw sterrenbeeld nu echt over je zegt en wat al die andere planeten je over jezelf kunnen vertellen. Daarbij komen alle tekens uit de dierenriem (inclusief bijbehorende eigenschappen) aan bod, net als de twaalf huizen die de astrologie kent.

 • Praktische informatie

  Deze e-course is de perfecte verdieping voor iedereen die astrologie maar een klein beetje interessant vindt. De cursus Astrologie bestaat uit zeven hoofdstukken. De cursus kost €29,99. De cursus is gemaakt door onze collega’s van Cosmopolitan en samengesteld door journalist en astrologiekenner Bente de Bruin.

  Bij de lessen hebben we handige schema’s toegevoegd. Hou deze erbij als je de cursus volgt of print ze, dan kun je ze ook invullen.

 • Wat ga je leren?

  Tijdens deze cursus leer je alles over de basics van astrologie. Je ontvangt de benodigde informatie om zélf te achterhalen hoe jouw persoonlijke horoscoop eruitziet en wat alle tekens, huizen en planeten over je zeggen. Ook leer je hoe je deze kennis kunt toepassen op de horoscopen van anderen.

  1. Je persoonlijke horoscoop

  We starten het eerste hoofdstuk met een overzicht van de basiselementen en het opvragen van je persoonlijke horoscoop. Een persoonlijke horoscoop bestaat uit veel meer onderdelen dan alleen het teken uit de dierenriem dat bij je geboortedag hoort.

  2. Zonneteken, Maanteken en ascendant

  In dit hoofdstuk gaan we dieper in op de drie belangrijkste tekens uit je persoonlijke horoscoop: het zonneteken, het maanteken en de ascendant.

  3. – 5. De planeten

  Hoofdstuk drie tot en met vijf besteden uitgebreid aandacht aan de planeten en hoe deze invloed hebben op jouw horoscoop. De planeten vertegenwoordigen een belangrijk deel van onze basispersoonlijkheid en kunnen ons veel leren.

  6. De tekens van de dierenriem

  Inmiddels heb je een goed beeld van welke tekens in jouw horoscoop staan. We duiken in dit hoofdstuk dieper in wat er te leren valt over de tekens van de dierenriem. Dat gaan we uiteraard ook oefenen, zodat je ze alle twaalf leert kennen.

  7. De huizen

  Alles wat je over de twaalf huizen moet weten – van waar ze voor staan tot wat het betekent als er een huis leeg is – leer je in dit hoofdstuk.

 • Wat ga je niet leren?

  Je gaat zelf aan de slag. Deze cursus geeft je de middelen om jouw persoonlijke horoscoop te lezen en beter te begrijpen.

  Na de cursus weet jij precies uit welke onderdelen een complete persoonlijke horoscoop bestaat. Zie het als een zoektocht om jezelf en anderen beter te leren begrijpen.

 • Voor wie is de cursus?

  Ben jij een van de honderdduizenden lezers die elke dag even naar ELLE online klikt om je dagelijkse horoscoop te lezen? Of hou je het bij de maandelijkse of zelfs jaarlijkse horoscoop in ons magazine?

  Deze is e-course de perfecte verdieping voor iedereen die astrologie maar een klein beetje interessant vindt. Je gaat onder andere aan de slag met jouw persoonlijke geboortehoroscoop, je leert over alle elf (!) tekens in je horoscoop en hun invloed op jouw leven en persoonlijkheid.

  De ELLE-horoscoop is uitgegroeid tot een van de belangrijkste en populairste onderdelen van ons platform. Het is een leuke en goede manier om naar je eigen leven te kijken en tijdens de waan van de dag heel even stil te staan bij jezelf.

 • Hoe begin je?

  Direct na aanmelding ontvang je een welkomstmail. Hierin staan de 7 modules voor de cursus Astrologie. Je kunt zeven weken lang telkens een hoofdstuk volgen, maar je kunt het ook in de eigen tempo sneller of langzamer doen. Doe vooral wat bij jou past!

  Let op; de welkomstmail kan ook in je spambox terecht komen, check deze dus ook!

 • FAQ

  Wanneer start de cursus?

  De cursus is op ieder moment aan te schaffen én te volgen. Direct na aanmelding ontvang je een welkomstmail. Hierin staan de 7 hoofdstukken voor de cursus Astrologie.

  Let op; de welkomstmail kan ook in je spambox terecht komen, check deze dus ook!

  Zijn er vaste dagen dat je de cursus moet doen?

  Je kunt zeven weken lang telkens een hoofdstuk volgen, maar je kunt het ook in de eigen tempo sneller of langzamer doen. Doe vooral wat bij jou past!

  Wat levert de e-course mij op? 

  Na deze cursus weet jij precies uit welke onderdelen een complete persoonlijke horoscoop bestaat. Zie het als een zoektocht om jezelf en anderen beter te leren begrijpen.

  Hoelang heb ik toegang tot de e-course?

  Er zit geen houdbaarheidsdatum op de e-course. Je kunt dus altijd weer terug om de e-course nogmaals te doen, of om weer wat informatie op te zoeken.

  Wat doen jullie met mijn gegevens?

  In ons Privacy Statement kun je teruglezen hoe we met jouw gegevens omgaan.

  Nog vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Ontmoet de maker

Bente de Bruin (journalist en astrologiekenner)

De cursus is gemaakt door onze collega's van Cosmopolitan & samengesteld door journalist en astrologiekenner Bente de Bruin.

Zij deed veel inzichten op en kan niet wachten om jullie daar ook in te begeleiden. Wil je nog meer weten over astrologie, dan is haar recent verschenen boek Het staat (niet alleen) in de sterren ook een aanrader.

Ik geloofde niet dat iedereen met hetzelfde sterrenbeeld als ik precies hetzelfde in elkaar zit. En wat bleek? Dat is ook helemaal niet zo. Astrologie gaat namelijk veel dieper dan dat, maar daar kom je wel pas achter na vele uren intens researchen. Een ding is zeker: astrologie is geen gemakkelijk onderwerp om je (zelf) in te verdiepen. Omdat ik van mening ben dat dat veel makkelijker (en leuker!) kan, ben ik in de boeken gedoken en heb ik met experts gesproken. Met als resultaat een online cursus astrologie waar we heel trots op zijn!”

Mis deze aanbieding niet

Gratis bij abonnement

6x ELLE + cursus Astrologie

Slechts €39,99

Start to Run

E-course Start to Run

Vanaf €19,95

Kleur Meester

E-course Kleur Meester

Vanaf €49,99

E-course Word stylist in je eigen kast

Vanaf €49,99

Reviews

3,5

Gemiddelde van 2 reviews

0
1
1
0
0
geweldige manier om basiskennis over mode op te doen
Nathalie |
overzichtelijk, informatief, leert je op eenvoudige wijze hoe jouw lichaam en mode op een geweldige wijze kunnen samenwerken, niet te veel info in 1 keer
Interessant
Soerin |
Heb niet veel tijd vrij gemaakt door te nemen. Doet rustig aan.