185 mensen gingen je voor

ELLE cursus Start to Run

3,5 2 reviews

Wil jij beginnen met hardlopen? Met ELLE’s cursus Start to Run loop je een 5km in 8 weken tijd. Deze e-course is praktisch en overzichtelijk ingericht voor de beginnende hardloper en je ontvangt wekelijks hardloopschema’s, recepten én voedingstips. Deze cursus is in samenwerking met Women's Health gemaakt.

 • Praktische informatie

  De cursus bestaat uit 8 hoofdstukken inclusief trainingsschema's, verdeeld over 8 weken. Je ontvangt wekelijks een mail met daarin een schema, recept, interessante artikelen en tips over alles wat je moet weten rondom hardlopen. Je kunt zelf kunt bepalen wanneer je met de cursus start en traint.

 • Wat ga je leren?

  Start to Run is een onlinetraining voor iedereen die wil beginnen met hardlopen. Je ontvangt 8 weken lang elke week een schema, recept, interessante artikelen en tips over alles wat je moet weten rondom hardlopen.

  De cursus Start to Run bestaat uit de volgende hoofdstukken:


  Week 1: Start to Run introductie

  In week 1 laten we je zien hoe de cursus in zijn werk gaat en wat we de komende weken gaan doen. We leggen de schema’s uit, bespreken welke kleding je het beste kunt dragen en waar je op moet letten bij het aanschaffen van hardloopschoenen.

  Week 2: Conditie

  In week 2 krijg je naast je schema informatie over wandelen, snelheid en de perfecte warming-up.

  Week 3: Voeding

  In week 3 vertellen we je wat je het beste kunt eten en drinken na het hardlopen, praten we over de basics van afvallen en aankomen en staat er weer een heerlijk recept op het menu.

  Week 4: Techniek

  In dit hoofdstuk leggen we alles uit over de juiste loophouding, ademhaling en lopen met een hartslagmeter.

  Week 5: Krachttraining

  In week 5 voorzien we je van de beste oefeningen (inclusief video’s) en leggen we je uit waarom het zo belangrijk is om krachttraining te doen.

  Week 6: Herstellen

  Herstel, minstens net zo belangrijk als het trainen. Hoe voorkom je blessures en hoe haal je het meeste uit je nachtrust?

  Week 7: Motivatie
  De een na laatste week! We hopen natuurlijk dat je blijft hardlopen, maar het kan ook wel eens gebeuren dat het niet zo lekker loopt. We geven je tips en tricks om de runners high vast te houden.

  Week 8: Snelheid

  We helpen je op weg naar een snellere tijd, schrijven over hardlopen op gevoel en er staat een HIIT Circuittraining op de planning.

 • Voor wie is de cursus?

  De Start to Run cursus is geschikt voor iedereen die wil beginnen met hardlopen. Met deze cursus kun je in 8 weken een echte hardloper worden, zélfs als je nul ervaring hebt. Door alle informatie, tips en recepten is deze training perfect voor beginners.

 • Over de makers

  Deze online training is ontwikkeld in samenwerking met de professionals van Women’s Health en Runner’s World.

 • FAQ

  Wanneer start de cursus?

  Direct na aanmelding ontvang je een welkomstmail en kun je starten met je eerste week!

  Let op; de welkomstmail kan ook in je spambox terecht komen, check deze dus ook!

  Zijn er vaste dagen dat je de cursus moet doen?

  Je kunt zelf bepalen wanneer je de informatie leest en op welke dagen je wilt trainen, je krijg iedere week een nieuwe mail van ons met extra informatie.

  Wat levert de cursus mij op? 

  Je krijgt 8 weken lang trainingsschema’s, relevante en interessante artikelen op basis van wetenschappelijke onderzoeken en heerlijke recepten.

  Hoelang heb ik toegang tot de e-course?

  Voor altijd! Er zit geen houdbaarheidsdatum op de cursus dus je kunt altijd weer terug om deze nogmaals te doen, of om recepten of informatie op te zoeken.

  Wat doen jullie met mijn gegevens?

  Er zal zorgvuldig met je gegevens worden omgegaan. Deze zullen niet worden gedeeld met derden en deelname aan de cursus blijft volledig anoniem. In ons Privacy Statement kun je teruglezen hoe we met jouw gegevens omgaan.

  Nog vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Mis deze aanbieding niet

Gratis bij abonnement

6x ELLE + Start to Run

Slechts €29,99

beeld

E-course Astrologie

Vanaf €29,95

Kleur Meester

E-course Kleur Meester

Vanaf €49,99

E-course Word stylist in je eigen kast

Vanaf €49,99

Reviews

3,5

Gemiddelde van 2 reviews

0
1
1
0
0
geweldige manier om basiskennis over mode op te doen
Nathalie |
overzichtelijk, informatief, leert je op eenvoudige wijze hoe jouw lichaam en mode op een geweldige wijze kunnen samenwerken, niet te veel info in 1 keer
Interessant
Soerin |
Heb niet veel tijd vrij gemaakt door te nemen. Doet rustig aan.