613 mensen gingen je voor

E-course Ontdek je eigen stijl

3,5 2 reviews

De cursus Ontdek je eigen stijl helpt je je ideale garderobe samen te stellen. Na deze cursus heb je een overzichtelijke kledingkast en ben je blij met alles wat erin hangt.

 • Praktische informatie

  Er zijn 6 lessen van ieder 3 modules. De cursus Ontdek je eigen stijl kost €49,99 inclusief welkomstpakket. Iedere les start met een korte video gevolgd door uitleg in tekst. Bij sommige lessen duiken we eerst meer de theorie in zodat je weet waar bepaalde keuzes vandaan komen. Maar het leukste is natuurlijk om zelf volop aan de slag te gaan met de opdrachten. 

  Per module kun je ook PDF’s met werkbladen, moodboards en handige schema’s downloaden.

 • Wat ga je leren?

  Word blij met je kledingkast en alles wat erin hangt!

  Laat je inspireren door ELLE met de ELLE E-course Ontdek je eigen stijl. Daarin trekken we je kast rigoureus leeg, gaan we op zoek naar een persoonlijk stijlicoon, jouw persoonlijke kleurenpallet, de juiste kleding voor jouw figuur en natuurlijk aan de slag met het herindelen van jouw perfect closet.

  In een reeks van zes modules leer je je eigen stijl ontdekken en hoe je je ideale garderobe samenstelt. Iedere les zit vol inspirerend lees- en beeldmateriaal en stylinggeheimen – exclusief samengesteld door het ELLE team. Waaronder oud-hoofdredacteur Edine Russel, creative director Esther Coppoolse en hoofdredacteur Anke De Jong!

  Na de cursus heb je een kledingkast waar je blij van wordt, en kom je zonder moeite stijlvol voor de dag.

  1. Alles uit de kast

  We starten het eerste hoofdstuk meteen rigoureus met het leegtrekken van je kast aan de hand van Elle’s R-model: re-think, re-duce, re-spect, re-pair, re-use, re-style en re-cycle.

  2. Kies je stijlicoon

  Daarna gaan je in les 2 verder met het kiezen van een stijlicoon. Want een stijlicoon kan je helpen met het ontwikkelen van je eigen persoonlijke stijl.

  3. Kleurenleer

  Je persoonlijk kleurenpallet is essentieel voor een goede garderobe opbouw. Daarmee ga je aan de slag in les 3. Je leert hier welke kleuren er bij je passen. Want; closet control is voor een groot deel colour control.

  4. Jouw silhouet

  Naast kleuren zijn ook vormen belangrijk. Wat past er bij je lijf. Hoe ziet jouw silhouet eruit. Je leert in les 4 spelen met verhoudingen en daarmee met je eigen silhouet.

  5. De perfecte kast

  Vervolgens krijg je in les 5 antwoord op de vraag wat een capsule garderobe is. En leer je hoe je het best je kast kunt inrichten.

  6. Verlanglijst

  Tot slot helpen we je in les 6 met de ultieme verlanglijst: je leert hoe je bewuster en beter kunt shoppen En hoe je met garderobe discipline veel beter weet wat je hebt en wenst. Hierna ben jij een echte smart shopper.

 • Wat ga je niet leren?

  Je moet echt zelf aan de slag. We geven je veel informatie en tips, maar je moet echt zelf je keuzes gaan maken. We nemen je niet aan de hand mee met wekelijkse feedback. Maar we begeleiden je er wel doorheen.

 • Voor wie is de cursus?

  Eigenlijk is deze cursus voor alle vrouwen die zich dagelijks aankleden. Voor als je ontzettend van kleren houdt, en ook als je er wat minder kaas van hebt gegeten. En voor vrouwen die op zoek zijn naar hun eigen kledingstijl. De e-course is heel praktisch opgebouwd met tips en oefeningen die jezelf kunt uitvoeren. En in het welkomstpakket vind je de tools die jou gaan helpen om jouw kast optimaal in te richten.  

 • Over de makers

  Oud-hoofdredacteur van Elle, Edine Russel, heeft samen met Esther Coppoolse het Elle R-model ontwikkeld, de basis voor deze cursus

  Esther Coppoolse heeft haar sporen ruimschoots verdiend als creative director van Elle en weet als mode-expert alles over trends, stijl, mode en smart shopping. En, zij is vooral ook een treasure hunter. Laat je in deze cursus door haar inspireren.

  Hoofdredacteur Anke de Jong kijkt met een frisse blik naar het Elle R-model en heeft een jarenlange ervaring met het inspireren van lezers op het gebied van mode, lifestyle en individualiteit.

 • Hoe begin je?

  Direct na aanmelding ontvang je een welkomstmail. Hierin staan de 6 modules voor de cursus Ontdek je eigen stijl. Je kunt zes weken lang telkens een hoofdstuk volgen, maar je kunt het ook in de eigen tempo sneller of langzamer doen. Doe vooral wat bij jou past!

  Let op; de welkomstmail kan ook in je spambox terecht komen, check deze dus ook!

 • FAQ

  Wanneer start de cursus?

  Direct na aanmelding ontvang je een welkomstmail. Hierin staan de 6 modules voor de cursus Word stylist in je eigen kast.

  Let op; de welkomstmail kan ook in je spambox terecht komen, check deze dus ook!

  Zijn er vaste dagen dat je de cursus moet doen?

  Je kunt zes weken lang telkens een hoofdstuk volgen, maar je kunt het ook in de eigen tempo sneller of langzamer doen. Doe vooral wat bij jou past!

  Wat levert de e-course mij op? 

  Na deze cursus weet je veel beter wat jouw persoonlijke stijl is en je hebt zelfs een of twee stijliconen! Je weet welke kleuren en vormen het beste bij jou passen. En weet hoe je miskopen voorkomt. En last but not least: je komt iedere dag moeiteloos, stijlvol en zelfverzekerd voor de dag

  Hoelang heb ik toegang tot de e-course?

  Er zit geen houdbaarheidsdatum op de e-course. Je kunt dus altijd weer terug om de e-course nogmaals te doen, of om weer wat informatie op te zoeken.

  Wat doen jullie met mijn gegevens?

  In ons Privacy Statement kun je teruglezen hoe we met jouw gegevens omgaan.

  Nog vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Mis deze aanbieding niet

6x ELLE + Ontdek je eigen stijl.

Slechts €59,99

Start to Run

E-course Start to Run

Vanaf €19,95

beeld

E-course Astrologie

Vanaf €29,95

Kleur Meester

E-course Kleur Meester

Vanaf €49,99

Reviews

3,5

Gemiddelde van 2 reviews

0
1
1
0
0
geweldige manier om basiskennis over mode op te doen
Nathalie |
overzichtelijk, informatief, leert je op eenvoudige wijze hoe jouw lichaam en mode op een geweldige wijze kunnen samenwerken, niet te veel info in 1 keer
Interessant
Soerin |
Heb niet veel tijd vrij gemaakt door te nemen. Doet rustig aan.