Toegang tot het e-course platform
Leer in je eigen tijd en tempo
Exclusief samengesteld
Kleur Meester
Leer zelf kleurpaletten samenstellen en word een meester
Elle Decoration E-course Kleur Meester
49,99
Bekijk cursus
Bekijk cursus

Over onze e-courses

 • ELLE & ELLE Decoration e-courses

  Jouw leven stijlvoller en makkelijker maken, kan met de e-courses van ELLE en ELLE Decoration. Met elke e-course voorzien wij jou van praktische informatie, heldere voorbeelden en tips & tricks van experts. Waarbij we theorie afwisselen met korte video’s, inspiratie van experts en opdrachten om jezelf vaardiger te maken. Je kunt elke e-course volgen in je eigen tempo, of het schema aanhouden dat we je sturen per e-mail. Net waar jij je fijn bij voelt. Veel plezier met onze e-courses. Maak je leven zo stijlvol en makkelijk mogelijk!

 • De makers

  Er gaan heel wat brainstorms aan een e-course vooraf. Waar hebben jullie behoefte aan? Over welke onderwerpen kunnen wij je nieuwe dingen leren? Waar worden we blij van? En wat geeft ons stijl? Nadat de knoop is doorgehakt, begint het echte werk. Welke experts gaan we raadplegen? En hoe gaan we het jullie leren?

  Tijdens het schrijven wordt een ding duidelijk: je weet altijd minder dan je dacht. Er is altijd wel een onderzoek met een verrassende conclusie, of een expert die je aan het denken zet.

  We hopen dat er een aansprekende e-course voor je bij zit en wensen je daarmee alvast veel plezier.

Meest gestelde vragen

 • FAQ
  Wanneer start de cursus?

  De cursus is op ieder moment aan te schaffen én te volgen. Direct na aanmelding ontvang je een welkomstmail. Hierin staan alle modules die jij nodig hebt.

  Let op; de welkomstmail kan ook in je spambox terecht komen, check deze dus ook!

  Op welke dagen is de cursus?

  Je kunt telkens een hoofdstuk per weekhoofdstuk, maar je kunt het ook in de eigen tempo sneller of langzamer doen. Doe vooral wat bij jou past!

  Hoelang heb ik toegang tot de e-course?

  Er zit geen houdbaarheidsdatum op de e-course. Je kunt dus altijd weer terug om de e-course nogmaals te doen, of om weer wat informatie op te zoeken.

  Wat gebeurt er met mijn contactgegevens?

  In ons Privacy Statement kun je teruglezen hoe we met jouw gegevens omgaan.

  Emailadres voor vragen

  Nog vragen? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Wat anderen er van vinden